Fény Háza Alternatív Gyógyászat-Oktatás

Ártalmatlan Finomságok PaleoFit Főzősuli

Győrben elsőként a

Fény Háza Alternatív Gyógyászat-Oktatás központban

Gyorstalpaló főzőiskolánkat mindazoknak ajánljuk, akik egészségtudatos gondolkodással bírnak, vagy egészségi állapotuk miatt kényszerülnek egy újfajta táplálkozás kialakítására.

Eddigi táplálkozástudományi tapasztalatok alapján elmondható, hogy az ŐSI táplálkozáshoz PALEOLIT szemléletű étkezés hasonlít legjobban.

Ennek a táplálkozásnak:

- Nincs vércukor és koleszterin emelő hatása
- Hosszan tartó jóllakottságot garantál
- Alacsony Glikémiás indexe végett, a fogyást támogatja
- Könnyed emésztést biztosít, még olyan eseteben is, amikor emésztőenzim hiány okozta panaszok állnak fenn
- Candida, penészgomba fertőzés esetén panaszmentességet nyújt
- Hormonháztartását egyensúlyba hozza
- Nehezített gyermekáldás esetén, megszünteti az ösztrogén dominanciát

A Paleolit szemléletű táplálkozás figyelembe veszi az ősi genetikát, és a szervezet alkalmazkodó képességét egy adott táplálékhoz. A ma oly gyakori ételallergia és intolerancia már annak egyértelmű jelzése, hogy az ember teljes mértékben eltért az anyagcsere szempontjából egészségesnek tekinthető tűréshatártól.

Amikor az alábbi panaszok lépnek fel, akkor már az anyagcserében részt vevő szervekben gyulladások, egyensúlytalanságok, alul, vagy túlműködések léptek fel:

- Gyomor, epés panaszok
- Időszakos refluxos tünetek
- Bél eredetű fájdalmak, hasmenés, székszorulás
- Bélrendszeri gyulladás,elégtelen felszívódás
- Gyenge immunitás, autoimmun betegségek
- Bőrgyógyászati elváltozások
- Allergiás panaszok
- Elégtelen emésztés, emésztőenzim hiány
- Inzulinrezisztencia
- Hormonfüggő betegségek
- Testzsír felhalmozódás

Amikor szeretnénk visszanyerni az egészségünket, egyedi GENETIKÁNKNAK megfelelő biológiai működést, akkor a legelső lépés, hogy megtudjuk, melyek azok az ÉTELEK,és tápanyagok, amelyek ezt támogatják, vagy szélsőséges esetben akadályozzák.

A napi táplálékunk meghatározza, hogy testünkben a sejthalál vagy sejtépítés lesz a dominánsabb. Ez pedig nagyban befolyásolja a szervezet és lélek összehangoltságát. Itt hat egymásra a testi állapot a lelkivilágra. Beteg, vagy túlsúllyal küzdő személy semmi esetre sem érezheti magát a toppon.(még akkor sem, ha hangoztatja)

Központunkban készített ÉLELMISZER INTOLERANCIA vizsgálat (100 féle napi táplálék) feltárja, hogy melyek azok az élelmiszerek amelyek megfelelnek az ÖN genetikájának.

Az egészség visszanyerése nem a lemondásban vagy sanyargatásban rejlik. A PaleoFit Életmód lényege, hogy együnk genetikánknak megfelelő ételekkel együk magunkat jóllakásig, mégsem fogunk hízni vagy megbetegedni tőle.

Honlapkészítés